top of page

Ruim 20 jaar werk ik met jongeren met zeer uiteenlopende problematieken. Ik vind het belangrijk dat jij ontspannen jezelf kunt zijn. Wie ben jij en waar word je blij van? Waarvan krijg je (weer) energie? Wat zou jij graag willen? Hoe voorkom je dat je spanning ervaart? De essentie van mijn coaching is dat ik écht naar jou luister. En dat ik hoofd, lijf en hart meeneem in de sessies. 

 

Als het niet zo goed gaat op school, thuis of in je vrije tijd gaan we samen op zoek naar oplossingen die voor jou goed voelen. We gaan in gesprek met elkaar, je doet (ontspannings-) oefeningen, we gaan wandelen of je doet iets creatiefs. De plek van mijn praktijk is een mooie plek in de natuur. Maar ik kan ook naar jou toe komen en ik werk vaak op scholen. 

 

Uiteindelijk gaat het er om dat jij je (weer) prettig voelt in het leven dat je leidt en daarvoor keuzes maakt die bij jou passen!

(Ik ben aangesloten als coach bij de plusvoorziening van FERM, regio Stedendriehoek. Hier kan jouw school (VO en MBO) je voor aanmelden)

Aanbod jongeren

Individuele coaching jongeren

Individuele coaching

'Ontspannen jezelf zijn' groep / individueel

'Ontspannen jezelf zijn'
groep / individueel

Feel the feels

Feel the feels!
 

Diepe ontspanning en herstel met Yoga Nidra jongeren

Diepe ontspanning en
herstel met Yoga Nidra

bottom of page