top of page

Tijdens ons coaching traject wilde ik werken aan dichter bij mijn gevoel komen, minder leven vanuit mijn hoofd en meer vanuit mijn hart.

Jouw coachsessie hebben mij versteld doen staan… Eindelijk kan ik weer huilen en voelen wat mij raakt! Het voelt als blokkades die zijn opgelost en energie die weer stroomt en dit in een paar sessies, ongelofelijk.

Intuïtieve coaching is jou op het lijf geschreven: je voelt mee, jouw rustige en oprechte houding (puur), jouw humor, echt heel fijn! Ik kan iedereen een coaching traject bij jou aanraden!!

Tessa

Karijn bracht me op prettige wijze in contact met mijn intuïtie waardoor ik zelfstandig verder kon met mijn eigen ontwikkeling. 

Ze stelt goede vragen en reikt passende opdrachten aan waardoor ik tussen sessies door ook nog inzichten kreeg welke mij verder hielpen. 

Daarnaast bracht ze me al snel op mijn gemak door haar zijn en warme persoonlijkheid. 

Deborah

Het fijne aan de coaching van Karijn vond ik haar betrokken maar niet-oordelende en niet-sturende aanpak. Ze stelt vragen waardoor je jezelf aan het denken kan zetten, maar ze liet de verantwoordelijkheid van het probleem bij mij.

 

 Ze had een groot arsenaal aan oefeningen om verder te komen. Ook kon ik merken dat ze gesneden is voor het vak als coach en dat ze er écht passie voor heeft! 

Myrdhin

Karijn gaat zeer intuïtief te werk. Zo heb een een roos-reading mogen ontvangen op mijn bedrijf hét Yessgevoel. Uit deze energetische reading bleek dat mijn bedrijf snel zou groeien en dat ik moest zorgen dat het gedragen kon blijven. Daarbij zou zelf vertragen de sleutel zijn. 

Exact dat is gebeurd. 

Mijn bedrijf en ik groeiden snel én doordat ik steeds het beeld en de woorden van Karijn voor ogen hield kon ik op tijd opschalen in persoonlijke zorg, aanbod en het opleiden van mensen. 

Ben je toe aan een liefdevolle, warme, oprechte en intuïtieve coach dan kan ik je Karijn van harte aanbevelen. 

Jessica

Sessies bij Karijn betekenen voor mij: jezelf mogen laten zien in een vertrouwde omgeving.

 

Karijn heeft een hele fijne vibe om zich heen waardoor het makkelijk is om open te zijn. Zij kan goed woorden geven aan wat zij voelt en weet daardoor feiloos tot de kern van het vraagstuk te komen, ook al was dat soms nog niet helder voor mijzelf. Karijn zet mij zonder oordeel aan het denken en durft te benoemen waardoor voor mij issues bespreekbaar worden en situaties in beweging komen. Heel waardevol!

Floor

Ik heb Karijn leren kennen als een heel prettige coach die met verrassende en creatieve methodes mooie dingen bereikt.

Onze coachsessies, soms buiten in de natuur, en zowel online als in haar praktijk leiden altijd tot nuttige inzichten om verder mee aan de slag te gaan. 

Martin

Inspiratie!​

bottom of page