top of page
Karijn intuïtief coach & trainer

 Intuïtieve coaching

Antwoorden op essentiële vragen, die gaan over leven, werk en relaties, vind je in jezelf.

 

Je lijf kan je precies vertellen welke keuzes helpend zijn om goed voor jezelf te zorgen en jouw richting te volgen. Hiervoor is het nodig om verbinding te maken met jezelf. Ook als dit betekent pijn of ongemak te voelen. Juist 'er naartoe' gaan helpt je te luisteren naar wat het je wil vertellen.

 

Dit vraagt van je om stil te staan. Pas dan, in de stilte, kun je de stem van je intuïtie en je hart goed horen. Pas dan kun je ontspannen en kun je de signalen van je lijf voelen. Je boort jouw innerlijke wijsheid aan.

Ik zet hiervoor verschillende ontspanningstechnieken in die je gemakkelijk thuis kunt toepassen. De combinatie van ontspanning en coaching is een bijzondere. Door te ontspannen kom je als vanzelf meer in je lijf en komt er ruimte om te voelen. 

Je keert 'naar binnen', gaat de diepte in. Ik bied oefeningen die jou in verbinding brengen met je lijf, je intuïtie, je hart. Soms gaat pijn ver terug en ga je verbinding maken met jezelf toen je kind was. Dit kan diepe heling geven en geeft meer zelfcompassie. Energie kan weer stromen. Soms kom je er achter dat je (eerst) 'simpelweg' hebt te vertragen. 

 

Intuïtieve coaching levert inzicht, bewustwording en helderheid op in jouw patronen, in jouw (belemmerende) overtuigingen. Het levert heling op, zelfcompassie. Energie gaat weer stromen.

 

Je luistert naar jouw stem die je vertelt wat er voor jou écht toe doet en wat je behoeftes zijn. Dit maakt dat je heldere keuzes maakt en leiding neemt over jouw leven. Het vraagt van je om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw proces en jouw leven. Het vraagt ook om eerlijk te kijken naar wat er speelt in jou. Het vergt soms moed om dat te doen, je eigen pad te volgen. Zeker als dit anders blijkt dan je bedacht had óf dan wat anderen van je verwachten. 

Als coach schep ik een veilige ruimte waarin alles wat je voelt er mag zijn. Vriendelijk, zacht én met humor. Ik ga graag snel de diepte in. Ik geef terug wat ik zie en voel; eerlijk en direct. Dat is soms confronterend, altijd met respect en zonder oordeel. Vol vertrouwen in jouw proces. Met een scherpe, heldere blik sta ik naast je! 

 

Als het nodig is, vertalen we jouw inzichten naar concrete stappen die je kunt zetten in je dagelijks leven. Veranderen vraagt tijd, doorzetten en doe je in je dagelijks leven. 

Kortom, in mijn sessies ga je voelen, ervaren, de diepte in, onderzoeken, eerlijk zijn naar jezelf, stil staan, bewegen, tot de kern komen, helen, huilen, lachen. Dat doen we binnen in mijn praktijk én buiten in de natuur.

Stil staan

 

Om te voelen

Om te onderzoeken

Om te luisteren

Om in beweging te komen

bottom of page