top of page

Individuele sessie

In je puberteit gebeurt er veel. Daardoor kun je soms niet lekker in je vel zitten. Soms lukt dat beter met behulp van een coach.

 

Ik vind het belangrijk dat jij ontspannen jezelf kunt zijn. Wie ben jij en waar word je blij van? Waarvan krijg je (weer) energie? Wat zou jij graag willen? Hoe voorkom je dat je spanning ervaart? De essentie van mijn coaching is dat ik écht naar jou luister. En dat ik hoofd, lijf en hart meeneem in de sessies. 

 

Als het niet zo goed gaat op school, thuis of in je vrije tijd gaan we samen op zoek naar oplossingen die voor jou goed voelen. We gaan in gesprek met elkaar, je doet oefeningen, we gaan wandelen of je doet iets creatiefs. De plek van mijn praktijk is een mooie plek in de natuur. Maar ik kan ook naar jou toe komen of naar school.

In een kennismakingsgesprek kijken we of het klikt en of we beide aan de slag willen met jouw vraag. Dit kan telefonisch, online of live en is gratis. 

Hoe vaak we afspreken hangt af van jouw vraag. 

We stemmen iedere sessie opnieuw af op het moment. Hoe gaat het met je? Wat speelt er nu, wat is je vraag? We bespreken hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Je gaat ook oefeningen doen, iets creatiefs of we maken een wandeling.  We volgen hierin jouw tempo en wat jij prettig vindt. 

Een sessie kan online, in mijn praktijk, buiten, online, op school of bij je thuis plaatsvinden. 

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en kost €85. 

Na het eerste uur breng ik per half uur in rekening. 

Voor organisaties (onderwijs, jeugdzorg enz.) geldt een tarief van €100 ex btw per 60 minuten. 

bottom of page